Een echt familie bedrijf!

Familie, Persoonlijke benadering & Ervaring

KeukenOverspuiten is een professioneel familiebedrijf in Lichtenvoorde, gespecialiseerd in spuiten en verven. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. We werken snel en we houden altijd rekening met de wensen van de klant. Onze werkwijze is transparant, duidelijk en de lijnen zijn mede door onze kleine onderneming kort.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met
Google-beoordeling 4.8 (van de 5)

“Persoonlijke benadering, advies en begeleiding in het gehele traject doet ons onderscheiden in de markt.”

Persoonlijke benadering, advies en begeleiding in het gehele traject doet ons onderscheiden in de markt. Zo bieden wij je een totaalconcept en hoef je zelf niets te doen. Keuken Overspuiten neemt al het werk uit handen en zorgen dat jouw bestaande keuken weer als nieuw wordt. Ben je nieuwsgierig en benieuwd wat het kost om jouw keuken over te spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

BEKIJK HIER ONZE RECENTE PROJECTEN

Projecten & Blog

  • 80 words0,5 min read

    Wauw! Van verkleurd wit naar matzwart. Deze keuken ziet er weer geweldig uit, en kan er weer jaren tegen aan! Bij deze keuken hebben wij ook de handgrepen vervangen.

  • 81 words0,5 min read

    Deze keuken ziet er weer geweldig uit, en kan er weer jaren tegen aan!

  • 76 words0,5 min read

    Deze keuken ziet er weer geweldig uit, en kan er weer jaren tegen aan! Bij deze keuken zijn de glazen panelen vervangen door houten panelen.