Onze Werkwijze

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken kleur? Of is de plakfolie van uw keuken losgelaten?
Keuken Overspuiten zorgt voor een optimaal nieuw resultaat. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan.

1. Offerte aanvragen

Vul uw naam, woonplaats en emailadres in op het offerte formulier samen met een aantal duidelijke foto.

Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen of WhatsAppen naar: 0314-200044.

2. koffie & Kleurbepaling

Mocht u zoals vele andere klanten die u voorgingen vertrouwen hebben in ons bedrijf en akkoord gaat met de offerte dan kunnen we nu de kleur bepalen.

Indien u al een kleur heeft uitgekozen kunnen we gelijk door naar de planning! Wenst u kleur advies? Dan komen wij graag graag bij u langs! Aan de hand van een kleurwaaier kunnen wij u helpen uw keuze te maken.

3. Demontage & Schilderen

Op de afgesproken demontage datum komen wij de keukendeuren, laden- en eventuele lijsten demonteren en nemen wij dit mee naar onze spuiterij. Diezelfde dag (als dit uitkomt) schilderen wij ook de vaste delen van uw keuken in de gekozen kleur.

4. Montage

Op de tweede afgesproken datum zorgen wij ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij u worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld.

U kunt nu heerlijk gaan genieten van uw vertrouwde keuken maar dan met een gloednieuwe uitstraling!

Uw vertrouwde keuken in een nieuw jasje!

BEKIJK HIER ONZE RECENTE PROJECTEN

Projecten & Blog

  • 80 words0,5 min read

    Wauw! Van verkleurd wit naar matzwart. Deze keuken ziet er weer geweldig uit, en kan er weer jaren tegen aan! Bij deze keuken hebben wij ook de handgrepen vervangen.

  • 81 words0,5 min read

    Deze keuken ziet er weer geweldig uit, en kan er weer jaren tegen aan!

  • 76 words0,5 min read

    Deze keuken ziet er weer geweldig uit, en kan er weer jaren tegen aan! Bij deze keuken zijn de glazen panelen vervangen door houten panelen.